ΜΠΑΣΚΕΤ



Ναι, είναι γεγονός. Το αγαπημένο μας ΝΒΑ είναι εδώ. Η σεζόν ξεκινάει σήμερα τα μεσάνυχτα με δύο ματσάρες και εννοείται πως εδώ είμαστε για να κάνουμε τις προβλέψεις μας και τον χαβαλέ μας. Ξεκινάμε δυναμικά με δύο σημεία από το δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους Phoenix Suns.

(05:00) Golden State Warriors – Phoenix Suns: Νίκη Phoenix Suns (1.97 Novibet

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για αναλύσεις, ακόμα και αν έχουμε δει λίγα παιχνίδι από την κάθε ομάδα στην preseason. Παρόλα αυτά, για να πω την αλήθεια, οι Suns είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Οι Warriors, θα πω πως δεν είναι για εμένα σε αυτό το σημείο ακόμα. Και μπορεί και να έχει κλείσει το παραθυράκι τους για έναν ακόμα τίτλο. Έχω κάνει και πρόβλεψη άλλωστε στο Overplay πως οι Suns θα αντιμετωπίσουν τους Bucks στους τελικούς του ΝΒΑ. Πιστεύω πολύ την τριάδα Durant – Booker – Beal και μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της preseason φαίνονται ασταμάτητοι. Θα μου πείτε ναι, preseason, αλλά είναι τα μόνα παιχνίδια που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής. Το 1.97 της Novibet για νίκη του Phoenix θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και αξίζει το ποντάρισμα μας.

Kevin Durant OVER 25.5 points (1.80 Novibet

Ο KD θα έχει αρκετούς λόγους για να ξεκινήσει δυναμικά την σεζόν. Παίζει κόντρα στην πρώην του ομάδα σε βραδιά πρεμιέρας της σεζόν του ΝΒΑ. Αυτό τα λέει όλα. Ναι, Beal και Booker θα σκοράρουν στην σεζόν κοντά στους 20-25 πόντους ο καθένας, αλλά ειδικά σημέρα το βράδυ πιστεύω πως ο Durant μπορεί να βάλει και 30+ στους Warriors. Επομένως, πάμε all in σε KD και Suns.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;