ΜΠΑΣΚΕΤ



Ταμείο στους ημιτελικούς με Anthony Edwards και Bogdan Bogdanovic να πληρώνουν. Πάμε τώρα στον μικρό και μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ για να τελειώσουμε το τουρνουά όπως ξεκινήσαμε. Με ταμείο.

(11:30) ΗΠΑ – Καναδάς

ΗΠΑ Συνολικοί Πόντοι: OVER 98.5 (1.92 Novibet) 

Η Team USA δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πως δεν θα κερδίσει το “χρυσό”. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στο παιχνίδι του χάλκινου μεταλλίου κόντρα στον Καναδά. Δύο ομάδες ΝΒΑ. Δύο ομάδες που αρέσκονται σε γρήγορες επιθέσεις, πολλές κατοχές και λίγη άμυνα. Θεωρώ πως η Αμερική μετά το σοκ που υπέστη την Παρασκευή, θα θέλει να ολοκληρώσει το τουρνουά με ένα μετάλλιο. Θα τρέξει το γήπεδο και θα σκοράρει αρκετά. Περιμένω σκορ ΝΒΑ στο παιχνίδι, και για αυτόν τον λόγο θα πάω με το OVER 98.5 της Αμερικής.

(15:40) Γερμανία – Σερβία

Daniel Theis OVER 5.5 rebounds (1.88 Novibet) 

Στα τελευταία τρία παιχνίδια της Γερμανίας ο Daniel Theis μετράει 7, 8 και 7 ριμπάουντ. Στο παιχνίδι κόντρα στης ΗΠΑ ήταν συγκλονιστικός καθώς πέτυχε 21 πόντους και “μάζεψε” επτά ριμπάουντ. Έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει τον Nikola Milutinov και περιμένω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Πίστευα πως το line του στα ριμπάουντ θα ήταν ανεβασμένο, αλλά παραμένει στο 5.5. Επομένως, το κυκλώνουμε ως την πρώτη μας επιλογή.

DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;