ΜΠΑΣΚΕΤ



Στο μεγαλύτερο παιχνίδι των προημιτελικών θα εστιάσουμε στοιχηματικά μεταξύ του Καναδά και της Σλοβενίας. Luka Doncic εναντίον Shai Gilgeous-Alexander για μία θέση στα ημιτελικά κόντρα στην μαχητική Σερβία του Bogdan Bogdanovic. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

(15:30) Καναδάς – Σλοβενία

Dillon Brooks OVER 2.5 rebounds (1.82 Novibet

O Dillon Brooks πραγματοποιεί εξαιρετικό Μουντομπάσκετ με την φανέλα του Καναδά. Ύστερα από μία controversial σεζόν στο ΝΒΑ, ο “Villain” Brooks έχει βρει τον ρόλο του δίπλα στον SGA και προέρχεται από το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του κόντρα στην Ισπανία. Ο Brooks ήταν καταλυτικός στο τέταρτο δεκάλεπτο στο μεγάλο comeback του Καναδά, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους και πέντε ριμπάουντ. Στα ριμπάουντ του θα εστιάσουμε και στο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία, καθώς το line του είναι σχετικά χαμηλά, στο 2.5. Πιστεύω με λίγη δόση τύχης και τις μάχες που θα δώσει κάτω από το καλάθι με τον Doncic, θα καταφέρει να μαζέψει πάνω από τρία ριμπάουντ.

Luka Doncic OVER 7.5 rebounds (1.98 Novibet

Στα ριμπάουντ θα εστιάσουμε και στον Luka Doncic. Μετράει 7.4 ριμπάουντ μέσο όρο στο τουρνουά, αλλά σε παιχνίδι do-or-die πρόκρισης, πιστεύω πως τα λεπτά συμμετοχής του θα μας βοηθήσουν ώστε να ξεπεράσουν το όριο των οχτώ ριμπάουντ. Περιμένω να αγωνιστεί πάνω απο 33-34 λεπτά, επομένως θεωρώ πως το over 7.5 είναι μία καλή στοιχηματική λύση. Ένας άλλος λόγος που εστιάζω στα ριμπάουντ στο παιχνίδι γενικότερα είναι οι πολλές κατοχές στον αγώνα. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε γρήγορο tempo και πολλά σουτ τριων πόντων.

Για να δούμε λοιπόν… πάμε με τα ριμπάουντ για το μεγάλο μας comeback.

Καλά κέρδη!

DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;