Καλημέρα σας. Εξαιρετική μέρα χτές με όλες τις προβλέψεις να επιβεβαιώνονται στο ποδόσφαιρο. Η Φούλαμ μας επέστρεψε τα χρήματα μας ή πιάστηκε σαν μονάδα σε παρόλι και αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει τόσο το draw no bet.

Ξεκινάω με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάλαγα και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν εύκολο έργο αλλά είναι εκπαιδευμένοι στο να παίρνουν επαγγλεματικές νίκες. Εάν δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή οφείλουν να κερδίσουν με τις τιμές γύρω στο 1.80 να είναι αποδεκτές. Πολύ πιθανό να βρούμε πολύ καλύτερη τιμή στο LIVE εδώ!

“Φτού, φτού σκόρδα”. Μη γελάτε. Η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ πείθει αγωνιστικά και στοιχηματικά. Η αποψινή αντίπαλος της πάει από το κακό στο χειρότερο και θα ήταν παράλογο να μην την κερδίσει. Στο 1.80 ο άσσος.

Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝΒΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Επόμενο άρθροNFL ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.