Καλημέρα σας. Η απογοήτευση μου από την “κατάρα του Σαββάτου” ισσοροπίστηκε κάπως μετά το 3ο συνεχόμενο ταμείο στο ΝΒΑ. Στόχος μας είναι πάντα το απόλυτο αλλά τα συνεχόμενα 2/3 μας έδωσαν κερδός αφού παίζουμε ΜΟΝΑ. 

Μόλις 4 αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και σε πρώτη φάση δεν μπορέσα να βγάλω σημείο. Τα πολλά αμφίροππα παιχνίδια δεν βοήθησαν και γι αυτό θα πάμε με την δίψα των Russel Westbrook και Kevin Durant να επανέλθουν στις νίκες. Οι -8.5 (1.90) πόντοι σαφώς μπορεί να καλυφτούν εύκολα αλλά προτιμώ να επιλέξω λιγότερους πόντους που μπορεί να μικραίνουν το κέρδος αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες. Εννοείται ότι χτυπάμε στο LIVE αν χάνουν σε οποιοδήποτε σημείο.

Εναλλάκτικά πάμε στο over των 101.5 (1.80) με THUNDER. Άν οι 2 σουπερστάρ βάλουν 30 από μόνοι τους οι συμπαίχτες τους (ελπίζω) να κάνουν αυτό που πρέπει.

Καλή μας επιτυχία.

 

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ
Επόμενο άρθροΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.