Στοιχημα Συμβουλές

O Amerikanos24 θέλοντας να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σας προσφέρει τώρα μια σελίδα γεμάτη συμβουλές γύρω από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Παιχνίδια όπως είναι το Ποδόσφαιρό, το Μπάσκετ, το ΑΜ Φουτμπολ, το Μπειζμπολ αλλά και το Χόκεϊ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

1 Μήνας

20€

Πακέτο GOLD 1 μήνα

Πρόσβαση στη

GOLD

Περιοχή

Προσθήκη μέλους

Prive Profile

στο Facebook

3 Μήνες

50€

10€ Κέρδος!

Πρόσβαση στη 

GOLD

Περιοχή

Προσθήκη μέλους

Prive Profile

στο Facebook

6 Μήνες

100€

Ένας μήνας δώρο!

Πρόσβαση στη 

GOLD

Περιοχή

Προσθήκη μέλους

Prive Profile

στο Facebook

Τι πρέπει να ξέρουμε για να Στοιχηματίσουμε στο Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι με διαφορά το πιο δημοφιλή άθλημα στην Ελλάδα. Ο κόσμος γουστάρει να βλέπει μπάλα κι ας είναι Γ’ Εθνική και γουστάρει να βλέπει γκολ.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το 98% των παιχτών πάει συνέχεια κουβά.Παίζετε πρωταθλήματα που δεν ξέρετε, απλά επειδή υπάρχουν στο LIVE και παίζετε over 0.5 και over το ένα και το άλλο.

Έτσι, κάνετε τους μπούκ πλούσιους και χαρούμενους. Τα παρολί και τα «τυφλά» πονταρίσματα είναι βούτυρο στο ψωμί των μπούκ. Εδώ, θα βρείτε FREE και GOLD προγνωστικά ποδοσφαίρου. Δεν παίζουμε ότι να ‘ναι για να παίξουμε. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι διαβασμένες και γι’ αυτό έχουμε 70% επιτυχία ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι πρέπει να ξέρουμε για να Στοιχηματίσουμε στο Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για τον Amerikanos24. Η δημοσιογραφική απασχόληση αλλά και οι γνώσεις γύρω από την «σπυριάρα» κάνουν το amerikanos24.com το νούμερο 1 στοιχηματικό μπασκετικό σάϊτ στην Ελλάδα.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πρόσβαση σε 2-3 εταιρίες ώστε να μπορείτε να βρίσκετε τις καλύτερες αποδόσεις. Για παράδειγμα, η πράσινη εταιρία παρότι σπάνια πιάνεται αδιάβαστη και ανοίγει τα μάτς τελευταία προσφέρει «στρογγυλές» αποδόσεις. Τι σημαίνει αυτό;

Αν ποντάρουμε π.χ. τους Λος Άντζελες Λέϊκερς-6 υπάρχουν 3 πιθανά αποτελέσματα. Νίκη, ήττα ή void. Μεγάλο πλεονέκτημα για τον παίχτη να μπορεί να πάρει τα λεφτά του πίσω. Η μπλε εταιρία δεν «χαρίζεται». Όλα τα μπασκετικά χάντικαπ δεσμεύονται με 0.5 και το γεγονός ότι οι αριθμοί είναι «περιττοί» μας καταδικάζουν σε ταμείο ή κουβά.

Επίσης, στο μπάσκετ και δη στο ΝΒΑ υπάρχει τρομερή αξία στο ζωντανό στοίχημα.Πολλές φορές φαβορί 15 και 20 πόντων παίζουν σε μάτς «αλαζονικά» και αυτό έτσι παρουσιάζονται μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες για LIVE betting. Όσοι ξενυχτούν βγάζουν «νυχτοκάματο» με τις προβλέψεις του Θείου στο ΝΒΑ. Αποκτήστε τώρα συνδρομή και δείτε την μπάνκα σας να φουσκώνει.

Τι πρέπει να ξέρουμε για να Στοιχηματίσουμε στο ΑΜ Φουτμπολ

Μοναδικό και αγαπημένο σπορ όλων των συνδρομητών το NFL (αμερικάνικο φούτμπολ). Τα τελευταία 3 χρόνια, στην σελίδα έχουμε 70% επιτυχία με μέσο όρο απόδοσης 1.86. Στο αμερικάνικο φούτμπολ είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε το πως σκοράρουν οι ομάδες διότι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στα χάντικαπ. 

Υπάρχουν 2 τρόποι για να σκοράρει μια ομάδα:

Touchdown: μια ομάδα κάνει touchdown, όταν καταφέρει να μπει επιτυχώς στο αντίπαλο end zone έχοντας κατοχή της μπάλας. Μπορεί να μπει τρέχοντας (running game) τρέξει μέχρι εκεί, μπορεί να σπρώξει. Η ομάδα που μπαίνει με την μπάλα στο “end zone” περνά την γραμμή και σκοράρει 6 πόντους. Μετά από touchdown, η ομάδα που σκόραρε παίρνει και έναν extra πόντο με «κλωτσιά».

Κοινώς το touchdown, συνήθως είναι 7 πόντους. Είναι ο πιο κοινός τρόπος για σκορ και το 95% των extra-point kicks δηλαδή η κλωτσιά για τον 7ο, επιπλέον πόντο είναι «διαδικαστικός» Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα που σκοράρει touchdown έχει την επιλογή να επιχειρήσει 2 point-conversion. Δηλαδή, αντί να πάρει τον 7ο πόντο με την εύκολη κλωτσιά να προσπαθήσει να σκοράρει 2 πόντους μπαίνοντας πάλι στο end zone από κοντά.

Αν μια ομάδα χάνει με 8 ή 16 πόντους συνήθως προτιμά να επιχειρεί 2-point conversion ώστε να «βγαίνει» μαθηματικά και να μπορεί να ισοφαρίσει άμεσα ή σε επόμενη πιθανή κατοχή.

Field goal: Όταν η ομάδα που επιτίθεται βρίσκεται κοντά στον end zone και δεν καταφέρνει να μπει με την μπάλα μέσα στα πρώτα 3 downs, επιλέγει να κλωτσήσει την μπάλα να πάρει 3 πόντους. Συνεπώς στο χάντικαπ μια ομάδα που είναι -7 είναι φαβορί ένος touchdown ή αν είναι -10 είναι φαβορί με 1 touchdown και 1 field goal. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τα πολλαπλάσια του 3 του 7 και του 10 όταν ποντάρουμε χάντικαπ σε αμερικάνικο φούτμπολ.

Τι πρέπει να ξέρουμε για να Στοιχηματίσουμε στο Μπειζμπολ

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν βγαίνει μεροκάματο από στοίχημα; Το MLB μπορεί να είναι ένα από τα πιο «βαρετά» αθλήματα αλλά δεν παύει να είναι κερδοφόρο. Με μέσο όρο 68% καθ΄ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού το κέρδος δεν σταματά. Σχεδόν όλα τα στοιχήματα, βγαίνουν με βάση ποιος είναι ο starting pitcher για την εκάστοτε ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν όταν ποντάρουμε ένα σημείο να το δεσμεύουμε με τους starting pitchers. Ενέργεια πίτσερ « Οι αναφερόμενοι πίτσερ πρέπει να ξεκινήσουν». Αυτή μάλιστα είναι και η προεπιλογή όταν πάτε να ποντάρετε μπέϊζμπολ στην πράσινη εταιρία.

Τι πρέπει να ξέρουμε για να Στοιχηματίσουμε στο Χόκεϊ

Το NHL ή χόκεϊ επί πάγου είναι ένα άθλημα στ’ οποίο μετά τον Φλεβάρη έχουμε 80% επιτυχία. Μπορεί οι αποδόσεις που ποντάρουμε να μην είναι πολύ υψηλές αφού ο μέσος όρος τιμής των στοιχημάτων είναι 1.73 όμως παραμένουμε δυνατοί κι εκεί. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε το τι ποντάρουμε όμως.

Στοίχημα νίκης: Εδώ, μετρά και η παράταση. Στην πρόταση θα με δείτε ν’ αναφέρω (συμπ. Παράταση και πέναλτυ). Στοίχημα τριπλής επιλογής: 1Χ2 Η παράταση δεν μετρά ως προς την έκβαση του αποτελέσματος. 

Χάντικαπ-1.5: Μην αγχώνεστε αν η ομάδα μας κερδίζει μόνο με ένα. Στο τέλος του αγώνα, η ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ βγάζει τον τερματοφύλακα ώστε να έχει έναν επιπλέον παίχτη στην επίθεση. Έτσι, πολλές φορές, οι επιθετικοί βάζουν γκολ με άδειο τέρμα.