ΜΠΑΣΚΕΤ



Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελευταία ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα για το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στη Λιλ (για τους ομίλους) και έπειτα στο Παρίσι. Η Team USA είχε το πρώτο της φιλικό προχθές, κόντρα στον Καναδά, η Ελλάδα υποδέχεται την ερχόμενη Τρίτη το Πουέρτο Ρίκο στην Θεσσαλονίκη, και η FIBA ανέβασε τα πρώτα power rankings του τουρνουά στα social media της.

Η Γαλλία από την άλλη αναμένεται να δώσει απόψε το τέταρτο της φιλικό στη Λιόν κόντρα στην Σερβία. Εκεί θα κεντράρουμε το ενδιαφέρον μας στοιχηματικά. Πάμε να δούμε τι σας έχω.

22:00: Γαλλία – Σερβία: ΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ -4,5 (1.68 Novibet) 

Με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα, η Γαλλία δεν παίζετε. Θα μου πείτε παίζετε η Σερβία με τον Νίκολα Γιόκιτς; Η απάντηση είναι όχι, αλλά αυτή η Γαλλία με τον Ουέμπι δείχνει ήδη έτοιμη. Άλλη ομάδα όταν αγωνίζεται ο σούπερ σταρ των Σπερς και άλλη όταν δεν αγωνίζεται. Σήμερα θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της πρώην ομάδας του, Βιλερμπάν. Η Γαλλία έχει ήδη δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και έχει κερδίσει τα δύο — σε αυτά δηλαδή που έχει αγωνιστεί ο Ουεμπανιάμα. 96-46 την Τουρκία και 90-66 την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία.

Όπως είπα και στο τελευταίο Overplay, με τους Ουεμπανιάμα – Γκομπέρ κάτω από την ρακέτα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να μπορεί να σκοράρει από το ζωγραφιστό. Για να κερδίσεις αυτή τη Γαλλία θα πρέπει να σουτάρεις με πολύ καλά ποσοστά πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Στον αντίποδα, η Σερβία παίζει απόψε το πρώτο της φιλικό. Και όπως είναι λογικό δεν αναμένεται να είναι έτοιμη.

Επομένως, θα πάω με ΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ -4,5 σε καλή απόδοση της Novibet στο 1.68.

Αυτά από εμένα σήμερα, να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο.

DA

 

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;