ΜΠΑΣΚΕΤ



Παρότι και οι 2 «αιώνιοι» λογικά θα μείνουν εκτός πλέι – οφ για φέτος, οι πορείες που έχουν χαράξει είναι εντελώς διαφορετικές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νέα αρχή (χωρίς ΔΓ) συνοδεύτηκε με λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας. Παρότι η μπασκετική αξία των Αλβέρτη/Διαμαντίδη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, η έλλειψη εμπειρίας σε πόστα “frontoffice” είναι δεδομένη.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

Οι «πράσινοι» περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή τον Λαπροβίτολα και έμειναν χωρίς βασικό πλέι μέικερ στην πιο απαιτητική διοργάνωση της Ευρώπης.

Καλός, «χρυσός» ο ΣαντΡόος αλλά πλέι-μέικερ δεν είναι. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι κατεβάζει τη μπάλα σαν «5άρι» ενώ δεν έχει ούτε διεισδυτική ντρίπλα αλλά ούτε “ballhandlingskills” για να δημιουργήσει ανισορροπία σε σετ παιχνίδι.

Ίσως το μοναδικό λαμπρό σημείο -σε μια κατά τ’ άλλα χαμένη χρονιά- είναι η τρομακτική βελτίωση του Παπαγιάννη σε σωματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο.

Σημαντική βελτίωση είχε και ο Κώστας Μήτογλου που σύμφωνα με reports από την Ιταλία είναι στο ραντάρ των Σαν Αντόνιο Σπερς ενώ εγχώριες φήμες φουντώνουν για «αρπαγή» του παίχτη από τον Ολυμπιακό.

Το Build-a-bet ήρθε στη Novibet

Για του χρόνου ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει Παπαγιάννη, Μήτογλου, Παπαπέτρου και ίσως τον Νέντοβιτς ανάλογα με το “style of play” που θέλει να εφαρμόσει ο Κάτας.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τον Λευτέρη Μαντζούκα που είναι μεγάλο πρότζεκτ όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν ακόμα ελπίδες για τα πλέι-οφ αν και οι 5 σερί ήττες σε κρίσιμη καμπή της σεζόν κάνουν το έργο τους εξαιρετικά δύσκολο.

Στη Novibet φτιάχνεις το παιχνίδι σου

Όπως και να ‘χει η σεζόν είχε πολλαπλά οφέλη για τον Ολυμπιακό που έβγαλε κρίσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ του.

Με τις 2 «σημαίες», Σπανούλη και Πρίντεζη, να μην μπορούν να «τραβήξουν κουπί» όπως παλιά ο Ολυμπιακός οφείλει να ψάξει παίκτες ώστε να πλαισιώσει τον νέο κορμό που χτίζει ήδη.

Ο Σλούκας, μετά την κακή αρχή στη σεζόν, βρήκε ρυθμό και έδειξε ότι είναι ένα από τους 3-4 καλύτερους γκάρντ στην Ευρώπη. Εκεί όμως εντοπίζεται και το 1ο κενό στο ρόστερ.

Χρειάζεται πλέι-μέικερ που να μπορεί να ξεκουράζει τον Σλούκα για 15 λεπτά ώστε να μην «σκάει» στο τέλος του αγώνα όταν και όλες οι ομάδες κλείνουν πάνω του.

Ακόμη χρειάζεται ένα δεύτερος δημιουργός που να μπορεί να τελειώνει ματς δίπλα στον διεθνή γκαρντ.

Επίσης, παρά την πολύ ευχάριστη εξέλιξη του Σάσα Βεζένκοφ που γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του ροτέισον, μεταγραφή χρειάζεται και στο «4» με έναν παίκτη που να παίζει πιο «σκληρά» και με καλύτερες αμυντικές αρετές από Πρίντεζη-Βεζένκοφ.

Τέλος, υπάρχει ανάγκη και στην θέση «5». Ο Έλις έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και στην επίθεση δεν μπορεί να προσφέρει πέρα από alley-oop και με σκορ μετά από επιθετικά ριμπάουντ.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

Ιδανικά, ένας παίκτης που να μπορεί να παίξει με πλάτη και να δημιουργεί «από μέσα προς τα έξω» θα «άνοιγε» το παρκέ για όλους.

Η λογική λέει ότι του χρόνου οι δύο ομάδες θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ καθώς η απουσία του κόσμου από το γήπεδο τις επηρέασε και οικονομικά πέρα από αγωνιστικά.

Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να χτίσουν γύρω από τον κορμό τους και να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί του χρόνου.

Ποιους παίχτες θέλετε να δείτε με τα χρώματα της ομάδα σας;

Σχολιάστε στην ανάρτηση στο facebook ώστε να αναλύσουμε ποιοι στόχοι είναι ρεαλιστικοί και ποιοι όχι.

Αν θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση στα VIP ή στα GOLD tips της σελίδας μας, κλίκαρε εδώ.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;