Καλημέρα και πάλι. Χτές το πρόγραμμα δεν έβγαζε σημείο στο ΝΒΑ. Αντίθετα, σήμερα υπάρχουν αναμετρήσεις που αξίζουν την προσοχή μας.

Οι Cleveland Cavaliers μετά την ντροπιαστική ήττα στο Portland πρέπει να ανακάμψουν. Οι Suns είναι ομάδα με ελάχιστο ταλέντο και ο τραυματσιμός του καλύτερου τους παίχτη Eric Bledsoe είναι καθοριστικός. Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν και αυτό περιμένω από τους Cavs. Στο 1,85 η νίκη με -7.5 πόντους.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση Atlanta-Indiana. Το under 207.5 (1.80) μπορεί να αποτελέσει επιλογή καθώς εκτός από τους μέσους όρους πρέπει να λαμβάνουμε υπ όψην και την αγωνιστική ταυτότητα των ομάδων.  Περιμένω ένα κλειστό μάτς ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πλεονέκτημα έδρας στην εφετινή ανατολή.

Τέλος, οι Warriors οι οποίοι «ξεκουράζονται» από τις 25 Δεκέμβρη που έδωσαν το τελευταίο τους μάτς περιμένω να καλύψουν το χάντικαπ των -12 πόντων (1.90) απέναντι στους Kings. Στα συν προσθέστε ότι οι Kings θα δώσουν 2 παιχνίδια σε λιγότερο απο 24 ώρες σύν το ταξίδι.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση μέσω Facebook. Να στε καλά.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Επόμενο άρθροΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ
Avatar
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.