Καλημέρα σε όλους. Γιορτινό 2/2 χτές με πειθαρχημένες επιλογές και ανάλογη συνέχεια θα ψάξουμε και σήμερα. Προσοχή γιατί υπάρχουν πολλά αμφίρροπα μάτς. Τουλάχιστον, αυτό μαρτυρούν οι αποδόσεις με πολλά μοιρασμένα set.

Ξεκινάω με την νίκη των Indiana Pacers οι οποίοι επισκέπτονται τους Minnesota T-Wolves. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών (2η φορά φέτος) και έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακάμψουν απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύεται εντός (4-11). Στο 1.55 η απλή νίκη και στο 1.80 με χάντικαπ 3 πόντων.

Στο Brooklyn οι Wizards επισκέπτονται τους Nets. Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του John Wall έχει καταφέρει να πάρει μεγάλες νίκες παίζοντας παράλληλα καλό μπάσκετ. Οι Nets σίγουρα βρίσκονται σε καλή κατάσταση μετά το κάκιστο ξεκίνημα τους αλλά δεν νομίζω να ξεπεράσουν τις 30-35 νίκες φέτος. Δεν “τρελαίνομαι” κιόλας αλλά υπάρχει αξία στο 1.75 της απλής νίκης.

Όσον αφορά την αναμέτρηση Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors βλέπω under 199.5 στο 1.70. Το ίδιο παιχνίδι μας είχε πληρώσει εύκολα πριν από περίπου 1 μήνα.

Τέλος πιστύω πως οι Clippers έχουν την εμπειρία για να φύγουν νικητές από την Utah. Μπορεί η τοπική ομάδα να παίζει εξαιρετική άμυνα και να έχει τους παράγοντες έδρα και υψόμετρο με το μέρος της αλλά το 1.91 της απλής νίκης με ικανοποιεί.

Άν προκύψει κάτι από τα 2 παιχνίδια στα οποία δεν έχουν βγει οι αποδόσεις θα σας ενημερώσω μέσω Facebook. (Cavs-Blazers, Spurs-Nuggets).

Καλή επιτυχία σε όλους. Χρονια πολλά και πάλι.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBOXING DAY
Επόμενο άρθροNFL ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.