Καλημέρα σε όλους. Με το δεξί μπήκαμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων και στόχος μου είναι να συνεχίσουμε έτσι. Το ΝΒΑ σήμερα δεν “βγάζει” σημείο και γι’ αυτό η επιλογή μας θα είναι από το NHL.

Οι Florida Panthers υποδέχονται τους Ottawa Senators με τους γηπεδούχους να μετράνε 4 σερί νίκες. Ο τερματοφύλακας των Panthers, Roberto Luongo είναι σε φόρμα και οι Senators δεν θα βρούνε δίχτυα εύκολα. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 8η και τελευταία που οδηγεί στα play-offs με την διαφορά τους να είναι μόλις στον 1(!) βαθμό. Γι’ αυτό το μάτς είναι ντέρμπι και ζωτικής σημασίας και για τους δύο. Αίσθηση μου είναι ότι έστω και δύσκολα οι Panthers μπορούν να επιβεβαιώσουν το 1.75 της νίκης (με παράταση και πέναλτι).

Αυτό για σήμερα. Αν προκύψει κάτι θα τα πούμε μέσω Facebook. Να ‘στε όλοι καλά.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝΒΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Επόμενο άρθροΝΒΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.