Καλημέρα σας. Ειλικρινά θα μπορούσα να προτείνω παρά πολλά σημεία για το σημερινό πρόγραμμα στο NFl αλλά αντ’ αυτού προτιμώ να επικεντρωθώ σε ένα που έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και πληρώνει καλά.

Οι Green Bay Packers επισκέπτονται τους Oakland Raiders με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κηνύγι της πρώτης θέσης. Η πρώτη θέση σε NFC και AFC αντίστοιχα είναι πάρα πολύ σημαντική στο football καθώς εξασφαλίζει στις ομάδες bye-week. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι πρώτες ομάδες από τον κάθε “όμιλο” περνάνε στον 2ο γύρο των play-offs χωρίς να αγωνιστούν στον 1ο. Τα play-offs στο NFL είναι knock-out και αρκετά απρόβλεπτα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Packers θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την νίκη η οποία προσφέρεται στο 1.55 και στο 1.90 με -3 πόντους.

Ενημερωτικά, όσον αφορά την αναμέτρηση Pittsburgh Steelers vs Denver Broncos συμφωνώ με τους μπούκ ότι οι Steelers και είναι το ακλόνητο φαβορί λόγω κινήτρου αλλά και λόγω της απουσίας του Peyton Manning (ένα από τους καλύτερους quarter-back όλων των εποχών) αλλά το Denver έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό είμαι διστακτικός αφού το χάντικαπ είναι στους -7 πόντους (1.90). Αν στο LIVE τώρα παρουσιαστεί ευκαιρία για value bet θα σας ενημερώσω άμεσα μέσω Facebook.

*Στις 23.25 ώρα Ελλάδος η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
Επόμενο άρθροΝΒΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.