Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στο NFL αν δεν τραυματιζόταν ο Quarter-Back, Andy Dalton των Bengals θα κάναμε 3/3. Στο ποδόσφαιρο τώρα, υπήρξαν άτυχες αλλά και άστοχες επιλογές. Συμβαίνουν αυτά ειδικά από τη στιγμή που δεν κηνυγάμε τοκογλυφικές/μικρές αποδόσεις.

Σήμερα θα κάνω κάτι που δε συνηθίζω. Θα ακολουθήσω την κοινή γνώμη επιλέγοντας την νίκη του ΠΑΟΚ στην Λειβαδειά. Μετά τα σχόλια περί “μπαλαρίνων” οι παίχτες του Ιγκόρ Τούντορ έκαναν 4 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με πιο πρόσφατη την ιστορική νίκη στην Βεστφαλία.

Βάσει φόρμας και απόδοσης το 1.80+ του διπλού παίζεται. Βέβαια δεν μου αρέσει το γεγονός ότι το παιχνίδι αυτό έχει πάρει ήδη πολλά χρήματα και συζητιέται πολύ. Το διπλό άνοιξε στο 2.20 και τώρα υπάρχουν εταιρίες που το δίνουν στο 1.65. Για να δούμε…

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΝΒΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.