Καλησπέρα σας. Στο ποδόσφαιρο σταθήκαμε αρκετά άτυχοι αλλά και άστοχοι. Στο ΝΒΑ αντίθετα πάμε πολύ καλά και θέλω να δώσουμε συνέχεια στο σερί.

Όπως έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πολλά φαβορί είναι μπροστά με 10-15 πόντους σε όλο το παιχνίδι και στο τέλος είτε καλύπτουν το χάντικαπ οριακά είτε δεν το καλύπτουν για 0.5 πόντους. Γι’ αυτό χτές παίξαμε -3 και όχι 5.5 παρ όλο που αγοράσαμε μικρότερη απόδοση κατά 0.25 μονάδες.

Για σήμερα έχω ξεχωρίσει την νίκη των OKC Thunder επί των Jazz. Στο ίδια μάτς πριν από λίγες ημέρες συνέβη ότι σας έλεγα παραπάνω. Θεωρώ ότι οι Thunder θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι αυτή την φορά και αγωνιζόμενοι μπορστά στο κοινό τους θα δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και θα τελειώσουν το μάτς απο νωρίς. Δεν μου άρεσουν τα μεγάλα χάντικαπ (παρότι μπορεί να καλυφτεί άνετα) και γι αυτό αντί για -9 στο 1.90 θα παίξω μικρότερο χάντικαπ. π.χ. -6 1.65

Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο2 ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ NFL
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.