Καλημέρα και πάλι. Όσο φτάνουμε προς το τέλος της φετινής σεζόν τόσο πιο ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα όσον αφορά τους στόχους των ομάδων. Σήμερα υπάρχουν 2 σημεία που έχουν αξία.

Ο αγώνας Cincinatti Bengals- Pittsburgh Steelers είναι ντέρμπι και γι αυτό το χάντικαπ είναι μόλις -2.5 πόντοι. (1.90) Εδώ, οι “παίχτες”δείχνουν να προτιμούν το Pittsburgh στο στοίχημα από τη στιγμή που έχει αρχίσει να ανακάμπτει. Το Cincinatti όμως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο AFC και γνώμη μου είναι ότι θα επικρατήσει.

Οι Seattle Seahawks επισκέπτονται τους Baltimore Ravens με το χάντικαπ στους -9 (1.70) πόντους να είναι οριακά αποδεκτό. Οι πρωταθλητές του 2014 έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους τις τελευταίες ομάδες και θα φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση.

Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMUST WIN ΣΤΟ ΜΑΔΡΙΓΑΛ
Επόμενο άρθροΝΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.