Ακόμα ένα Σάββατο έφτασε αδέρφια μου και εγώ πιστός, στο καθιερωμένο ραντεβού μας. Από αγώνες, ¨να φάνε¨ και οι κότες.Το Σάββατο είναι η πιό ¨ύπουλη¨ στοιχηματική μέρα . Με τόσες επιλογές το μόνο έυκολο είναι να παρασυρθείς με αποτέλεσμα να δείς το δέντρο αλλά να χάσεις το δάσος.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε. Οι στοιχηματικές μου επιλογές ξεκινούν απο την ¨Νησί¨ και την αναμέτρηση της MANTΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ με αντίπαλο την ΣΟΥΟΝΣΙ. Οι γηπεδούχοι βάλανε τέλος στο κακό αγωνιστικό ¨φεγγάρι¨ που διένυαν και έρχονται με άγριες διαθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι απέλυσαν τον Μονκ και έχω την εντύπωση Ότι θα παίξουν πιο απελευθερωμένα προσπαθώντας να δείξουν ενα καλό πρόσωπο. Εντάξει μην κοροιδευόμαστε οτι και άν κάνουν οι παίχτες της ΣΟΥΟΝΣΙ δύσκολα θα τα γλιτώσουν τα ¨κόλυβα¨. Ο άσσος σε τέτοιες τιμές προφανώς και δεν με ικανοποιεί και δεν είναι της φιλοσοφίας μου αυτές οι αποδόσεις. Θα πάω στο συνδυαστικό στοίχημα 1 k over 2,5 στο τιμιότατο 1.80

Συνεχίζω σε στύλ γερμανικό. Θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ με το ΑΝΝΟΒΕΡΟ. Οι γηπεδούχοι αν και ουραγοί δείχνουν σημάδια ζωής τον τελευταίο καιρό. Αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι συνώνυμο του over, καθώς το επαλυθέυει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η προιστορία των αναμετρήσεων δικαιώνει αυτό που πιστέυω , ότι το μάτς θα έχει πολλά γκόλ και φάσεις και στα δύο γκόλποστ. Στο 1,90 το over, ακόμα ψηλότερα στο 2.35 το συνδυαστικό οver 2,5 k G/G

Tελειώνω με γαλλική φινέτσα, αφού θα ¨ταξιδέψω¨ στην ΓΑΛΛΙΑ και στο παιχνίδι της ΛΙΛ με την ΛΟΡΙΑΝ. Οι ¨Λιλουά¨ μετα απο πολύ καιρό πατάνε γερά στα πόδια τους και μετά απο ενα καλό σερί που έχουνε, θέλουν να πάρουν και εδώ το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουνε δείξει καλύτερο πρόσωπο εώς τώρα και το μόνο δεδομένο είναι ότι το ¨έχουνε¨ το γκόλ. Με κριτήριο ότι δεν θα πάνε να κλειστούνε αλλά να παίξουνε μπάλα πάω στα γκόλ και εδώ. Θεωρώ σχεδον βέβαιο ότι οι γηπεδούχοι και με την βοήθεια του κόσμου θα ανοιχτούνε. Είναι λάθος να δίνεται το over sto 2,30!!! Ενώ το over 2,5 kai G/G στο 3.15!!!

ΕΝ ΤΕΛΕΙ…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ- ΣΟΥΟΝΣΙ = 1 κ Over 2,5

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ- ΑΝΝΟΒΕΡΟ = Οver 2,5

ΛΙΛ-ΛΟΡΙΑΝ= Οver2,5

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNBA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Επόμενο άρθροΑΞΙΑ ΣΤΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..