Καλημέρα σας. Τελευταία αγωνιστική και για το Γιουρόπα Λίγκ με πολλές ομάδες να έχουν μια τελευταία ευκαιρία να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία. Γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει καθόλου το Γιουρόπα για στοίχημα αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση αφού υπάρχουν ομάδες που θα αγωνιστούν με λίγο παραπάνω δόλο.

Στον 4ο όμιλο 3 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Η Λέγκια έχει το δυσκολότερο έργο αφού αγωνίζεται στην έδρα της Νάπολι. Μίτλαντ και Μπρίζ θα παίξουν για την νίκη-πρόκριση και με βάση την εικόνα των ομάδων στα τελευταία τους παιχνίδια θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι με τους Βέλγους. Το διπλό DNB στο 1.75 έχει αξία.

Συνεχίζω με τον 2ο όμιλο στον οποίο έχει βουήξει ο τόπος για το βολικό Χ ανάμεσα σε Σιόν και Λίβερπουλ. Η Ρουμπίν που αγωνίζεται στην έδρα της Μπορντό οφείλει να κλείσει τα αυτία της και να τα δώσει όλα για την πρόκριση περιμένοντας από την ομάδα του Κλόπ να μην Χ-αριστεί. Και εδώ το υψηλό διπλό μας επιτρέπει να ψάξουμε διπλό DNB στο 1.75.

Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ…
Επόμενο άρθροNBA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.