Καλησπέρα σας. Οι Pacers δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα τους στην 4η περίοδο χάνοντας εν τέλει από τους Jazz στην παράταση, στερώντας μας ένα ακόμη απόλυτο αλλά και σερί επιτυχιών. Σήμερα διεξάγονται μόλις 5 αναμετρήσεις και αυτά είναι τα σημεία που ξεχώρισα.

Οι Washington Wizards υποδέχονται τους Dallas Mavericks χωρίς τον Marcin Gortat. Αν η ομάδα του Dirk Nowitzki αγωνιστεί με όλους τους βασικούς και παρουσιάσει την απαραίτητη σοβαρότητα θα κερδίσει. Στο 1.80 η απλή νίκη.

Οι Phoenix Suns έχασαν τις 3 τελευταίες τους αναμετρήσεις με συνολικά 11 πόντους. Επιπλέον, δεν έχουν κερδίσει τους Grizzlies τα τελευταία δύο χρόνια και δεν έχουν τους παίκτες για να μαρκάρουν Gasol και Randolph στο low-post. Οι -5.5 πόντοι όμως δεν με “ψήνουν” καθώς οι παίχτες του Jeff Hornacek παλεύουν όλα τα μάτς και τα χαλάνε στο τέλος. Σημείο μπορεί να βγεί στο LIVE ανάλογα με την εικόνα του μάτς. Αρκετά πιθανό το under 206.5 στο 1.80.

Thunder και Pistons θα κερδίσουν αλλά δεν ξέρω αν θα καλύψουν τα χάντικαπ. Και αυτά τα παιχνίδια μπορούν να μας απασχολήσουν στο LIVE.

Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNFL WEEK 13
Επόμενο άρθροΝΒΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.