Καλημέρα σας. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει δυο σημεία τα οποία πληρώνουν καλά και έχουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν παρότι οι ομάδες που θα επιλέξουμε δεν είναι πειστικές.

Ξεκινάω με τον άσσο της Μαγιόρκα η οποία κάνει μια νέα αρχή στην μετά-Φερέρ εποχή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 20η θέση και η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική. Η Αλπμπαθέτε βρίσκεται στην 13η θέση αλλά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (0-3-4). Στο 2.20 ο άσσος έχει αξία.

Στην Βέροια ο Παναθναϊκός των πολλών αγωνιστικών και μη προβλημάτων ψάχνει “γιατρικό”. Ο Στραματσιόνι δεν ξεκίνησε καλά χάνωντας από τον Ηρακλή με κάτω τα χέρια. Για κάποιο λόγο όμως, το 1.90 του διπλού μου αρκεί για ένα bet γιατί κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για τον “άρρωστο” Παναθηναϊκό.

Αυτά προς το παρόν. Να στε καλά.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNBA ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Επόμενο άρθροNFL WEEK 13
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.