Καλημέρα και πάλι. Μπορεί στο Detroit να μπήκαν 71(!) πόντοι στο 4ο δεκάλεπτο αλλά ευτυχώς άλλο ένα απόλυτο είναι γεγονός με 3/3 εκτιμήσεις στο ΝΒΑ. Αυτό όμως που με χαροποιεί περισσότερο απ’ όλα είναι ότι αποφύγαμε το διπλό του Cleveland που έχασε στη Νέα Ορλεάνη.

Σήμερα οι επιλογές μπορεί να μην είναι όσο “δυνατές” ήταν οι χτεσινές αλλά το πρόγραμμα βγάζει κάποια σημεία που εύκολα η δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθούν.

Στο San Antonio η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος επιτρέποντας μόλις 88.5 πόντους ανά μάτς υποδέχεται την όγδοη καλύτερη άμυνα των Boston Celtics (97.5). Λογικό οι μπούκ να δίνουν το over/under πόντων τόσο χαμηλά αλλά πιστεύω ότι με λίγη τύχη το over 188.5 στο 1.90 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Στην Utah τώρα, οι Pacers που βρίσκονται στον δρόμο εδώ και αρκετές μέρες με αλεπάλληλα εκτός έδρας μάτς στην Δύση που αν μη τι άλλο φθείρουν τους παίχτες σωματικά. Η απουσία του Rudy Gobert αναμένεται να είναι καταλυτική και πάλι και οι Pacers έχουν μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν το σερί νίκων τους. Στο 1.80 η απλή νίκη.

Καλή επιτυχία

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Επόμενο άρθροΜε την Πλάτη στον Τοίχο
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.