Καλημέρα σας. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στην Σαμπιονά και στην Β’ Γαλλίας έχουν τραβήξει την προσοχή μου καθώς ποτέ δεν μου άρεσε στοιχηματικά ο θεσμός του κυπέλλου.

Στην Β’ Γαλλίας λοιπόν διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην Χάβρη και στην Εβιάν. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράνε 4-1-1. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι υπολογίσιμη δύναμη και ταυτόχρονα αρκετά απρόβλεπτοι. Θεωρώ ότι με λίγη τύχη ο άσσος (2.05) μπορεί να επιβεβαιωθεί σε μια αγωνιστική που περιλαμβάνει πάρα πολλά αμφίρροπα παιχνίδια που ξεκινάνανε απο το Χ.

Από τα αυριανά έχω ξεχωρίσει τον άσσο της Γκινγκάμπ καθώς είναι ομάδα που στηρίζεται αρκετά στην έδρα της.

Όταν βγεί η ενδεκάδα της Σίτι θα εξετάσω το ενδεχόμενα ποντάρω στα γκόλ της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Πελεγκρίνι αναμένεται να κάνει ροτέϊσον και δεν ξέρω κατά πόσοι παίκτες πρώτης γραμμής αγωνιστούν.

Καλό μήνα!

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝίκη τίτλου
Επόμενο άρθροΠρόβλημα στον Άσσο
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.