Καλησπέρα και πάλι. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το χτεσινό 2/3 στο ΝΒΑ καθώς το μάτς που «έσπασε» ήταν το πιο πιθανό να περάσει. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις 7 παιχνίδια με πολλές από τις ομάδες να αγωνίζονται και χτές.

Μία από αυτές είναι οι New Orleans Pelicans οι οποίοι ηττήθηκαν στο LA από τους Clippers και θα ταξιδέψουν στην Utah για να παίξουν με τους τοπικούς Jazz σε λιγότερο απο 24 ώρες. Οι φιλοξενούμενοι είδαν το σούπερ στάρ τους Anthony Davis να τραυματίζει το γόνατό του, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για την σημερινή αναμέτρηση. Στο 1.40 η απλή νίκη και στο 1.80 με -4.5 πόντους.

* Θα υπάρξει ενημέρωση για τον Davis μέσω Facebook.

Στο Portland τώρα, οι Blazers υποδέχονται τους Los Angeles Lakers. Η λογική λέει ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και μπορούμε να επιλέξουμε λιγότερους από τους -8.5 πόντους για να κοιμηθουμε ήσυχοι. Κια οι 2 αναμετρήσεις ενδεχομένως να μας απασχολήσουν και στο LIVE.

Αύριο θα έχουμε και προβλέψεις για το NFL. Καλή επιτυχία.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΙΣΚΟΥ
Επόμενο άρθροΒγάζει σημεία το NFL
Avatar
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.