Καλημέρα παίχτες. Άλλο ένα Σαββαροκύριακο έφτασε και συγκεντρωνόμαστε ώστε να βρούμε το καλύτερο  δυνατό τρόπο να φτάσουμε στο ταμείο. Οι επιλογές πολλές, οι ευκαιρίες συγκεκριμενες. Γι΄ αυτο εστιάζουμε σε αυτές.

Απο το Σαββατιάτικο κουπόνι ανίχνευσα δύο παχνίδια. Αρχίζω απο τα μέρη τα δικά μας και τον αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Οι ¨Νεοσμυρνιώτες¨ στηγν έδρα τους παρουσιάζονται εώς τώρα πολύ συνεπείς. Αντιμετωπίζουν μια ομάδα που αν μη τι άλλο είναι επιθειτοκογενείς και τις αρέσει το ανοιχτό ποδόσφαιρο. Θεωρώ το over 2,5  αρκετά πιθανό σενάριο και το 2.25 μου αρέσε πολύ.

Δέυτετρο σημείο που θα επικενrτωθώ είναι το over στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΤΟΥΛΟΥΖ και την ΝΙΣ. Οι γηπεδούχοι  «χαροπαλέυουν» στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας αντίθετα οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία. Λίγο η ανάγκη της ΤΟΥΛΟΥΖ για βαθμούς λίγο το επιθετικό DNA της ΝΙΣ, με κάνει να πιστέυω οτι θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες θα της έχουνε της ευκαιρίες τους να πετύχουνε τέρματα.  Το over 2,5 στο 2.00

Αυτά για σήμερα, έυχομαι να έχετε ένα όμορφο ΣαββατοΚύριακο και καλή επιτυχία σε ότι και άν επιλέξετε….

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ…..ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ= over 2,5

ΤΟΥΛΟΥΖ- ΝΙΣ= οver 2,5

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΘα τους κάτσει βαριά η γαλοπούλα?
Επόμενο άρθροΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΙΣΚΟΥ
Avatar
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..