Καλησπέρα σας. Μετά το σπάνιο ρεπό έλεω Thanksgiving, 24 από τις 30 ομάδες επιστρέφουν στα παρκέ απόψε. Οι αποδόσεις μαρτυρούν ότι πολλά από τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και γι’ αυτό δε θα επιλέξουμε νικητές ή ηττημένους. Στο over/under όμως πολλές φορές το μάτς κρίνεται στον μισό πόντο και οι επιλογές μου είναι αυστηρές.

Πρώτη επιλογή είναι το under 200.5 στο 1.80 sto  Pacers-Bulls. Αυτό το μάτς μας πλήρωσε πριν απο 10 ημέρες και αναμένω μια απο τα ίδια.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Grizzlies-Hawks. Και εδώ θα παίξουμε under 198,5  πόντους στο 1.70 αφού αμφότερες δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Ακόμα δε μπορώ να φανταστώ τους Marc Gasol και Zach Randolph να μη φάγαν λίγο παραπάνω χθές και ελπίζω να ξεκινήσουν άστοχοι.

Κλείνω με το παιχνίδι ανάμεσα στους Celtics και τους Wizzards. Μου κάνει εντύπωση που δίνονται φαβορί οι γήπεδουχοι με 3.5 πόντους και δε θα μπλέξω με σημεία. Και εδώ πιστεύω ότι το under 211.5 1.90 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Αυτά για σήμερα. Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο δεν μου αρέσει καθόλου το ποδοσφαίρικο κουπόνι σε πρώτη φάση. Αντίθετα, στα μάτς στο ΝΒΑ αλλά και στο NFL την Κυριακή κρύβονται μεγάλες ευκαιρίες και θα περιμένω να “χτυπήσω”. Να στε όλοι καλά.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροJackpot στο Τζόκερ και στην Ολλανδία 2
Επόμενο άρθροΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.