Καλησπέρα σας. Ήρθε πάλι η μεγάλη ώρα του Champions League. Προτελευταία στροφή της πρώτης φάσης και το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Όλα σχεδόν τα παιχνίδια, έχουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάθως οι πιο πολλές ομάδες ρίχνονται στην μάχη για να μην πούν προώρα το αντίο.

Αρχίζω το ¨στοιχηματικό¨ μου ταξίδι απο την Βαρκελώνη και την αναμέτρηση που διεξάγεται στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ ανάμεσα στην ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και την ΡΟΜΑ . Οι ¨Μπλαουγκράνα¨ απο το βράδυ του Σαββάτου έχουνε αναγκάσει για ακομα μία φορά, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να μιλάει για αυτούς. Μετά την ¨παρέλαση¨ απο το ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ. Η ποδοσφαιρική ¨συμμορία¨ αυτών των απίθανων τύπων δεν σταματάει πουθένα και αντιμετωπίζει μια εκ φύσεως επιθετική ομάδα. Οι ¨Ρωμαίοι¨ ειδικά στα ευρωπαικά τους παιχνίδια είναι η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου. Δέχονται γκόλ αλλά και βάζουνε λές και πίνουνε νερό. Θα προσπεράσω το over 2,5 που δεν έχει αξία και θα πάω στο over 3,5 που το βρίσκω στο αξιοπρεπέστατο 2,05

Τελειώνω με το παιχνίδι της ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ με την ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Οι ¨Ασπιρίνες¨ το θέλουν και πιστέυω θα το πάρουν το ματσάκι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ¨Καληνύχτα, Σ αγαπώ¨ . Μετά απο πολύ σκέψη, κατέληξα πώς δεν μου αρέσει η απόδοση του διπλόυ και θα προτιμήσω το οver 2,5. Oι Γερμανοί θα μπούνε δυνατά και θα βρούν μια αφελής ομάδα που όμως θα παίξει και αυτή για όσες ελπίδες της αναλογούν. Δεν εχώ στο μυαλό μου σενάριο κλειστού παιχνιδιού. Οver 2,5 στο 1,72.

Αυτά και για σήμερα…Καλη επιτυχία να έχουμε…

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ….ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΟΜΑ= Over 3,5

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ= Οver 2,5 

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ
Επόμενο άρθροΓια την Πρόκριση και τον Σό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..