Καλημέρα συμπαίχτες. Το ιταλικό ντέρμπι μας χάλασε το απόλυτο, καθώς δεν εξελίχθηκε όπως αναμέναμε. Το 2 στα 3 μου αφήνει μια γλυκόπικρη γέυση και συνεχίζουμε. Κυριακή σήμερα και οι μάχες σε όλο τον ποδoσφαιρικό πλανήτη κορυφόνονται.

Δύο παιχνιδάκια έχω ξεχωρίσει απο το σημερινό δελτίο. Ξεκινάω με τον άσσο της ΞΑΝΘΗΣ απέναντι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικές πορείες. Οι γηπεδούχοι δεν πάνε καλά μέχρι τώρα, αντίθετα με τους «Νεοσμυρνιώτες» που κάνουνε ονειρεμένη χρονιά. Παρολαυτά πιστέυω οτι οι «Ακρίτες» διαθέτουν πιο έμπειρο ρόστερ και έχουνε μεγαλύτερο κίνητρο για τους τρείς πόντους. Στο 2.00 ο άσσος

Συνεχίζω με Ισπανία και την αναμέτρηση της ΓΡΑΝΑΔΑ απέναντι στην ΜΠΙΛΜΠΑΟ .Εδώ τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Οι γηπεδούχοι δέχονται και βάζουν γκόλ με μεγάλη ευκολία. Από την άλλη οι «Βάσκοι» είναι σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Δεν θα μπλέξω με σημείο, καθώς το over στο 2.10 μου αρέσει.

Καλή επιτυχία να έχουμε και μία όμορφη Κυριακη….

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ…. ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ= 1

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ= Over 2,5

 

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣυντήρηση Μπάνκας και Προσοχή
Επόμενο άρθροΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ
Avatar
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..