Καλημέρα σας. Τα ξημερώματα είχα την τύχη να παρακολούθησω το μάτς ταυτόχρονα με πολλόυς από εσάς και πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση γι αυτό που παρακολουθήσαμε. Οι Rockets «μπαίνουν στο ψυγείο» λοιπόν εκτός αν αλλάξουν Coach ή νοοτροπία άμεσα. Σήμερα, θα μας απασχολήσουν αρκετά παιχνίδια και θα σας συμβούλευα να τα παίξετε μονά όπως πάντα. Ξεκινάμε με επιλογές από το NFL.

ΠΑΚΕΡΣ-ΛΑΪΟΝΣ

Οι Green Bay Packers ξεκίνσαν με 6-0 αλλά έχασαν 2 συνεχόμενα μάτς και θα επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους Detroit Lions. Το χάντικαπ είναι στο (-10.5) 1.90 που ναι μεν είναι μεγάλο αλλά καλύπτεται. Εναλλακτικά στην bet365 επιλέγω ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΙΚΑ–> ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ μικρότερο χάντικαπ π.χ. (-6) 1.44  ή (-9,5) 1.75 για μεγαλύερη σιγουρία.

*Στο συγκεκριμένο άθλημα έχει μεγάλη διαφορά το 10,5 με το με το 9,5 πολύ απλά γιατί 10 πόντοι μπορούν να επιτευχθούν σε 2 κατοχές. (ένα FIELD GOAL 3 πόντοι κι ένα TOUCHDOWN 7)

ΜΠΡΟΝΚΟΣ-ΤΣΙΦΣ

Οι αήττητοι στην έδρα τους Denver Broncos (7-1) είναι φαβορί και η αλλαγή υψομέτρου που αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενες ομάδες πάντα λειτουργεί υπέρ τους. Το μάτς όμως είναι ντέρμπι καθώς οι Kansas City Chiefs (3-5) είναι υπολογίσιμη δύναμη. Στο 1.47 η safe απλή νίκη και στο 1.90 (-3.5)

Υπάρχουν ακόμα 2 σημεία που αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα καθώς πρόκεται για φιλοξενούμενους που είναι αουτσάϊντερ!

 Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals 2 (+3.5)

Baltimore Ravens vs Jacksonville Jaguars 2 (+5.5)

Στο ΝΒΑ έχω εστιάσει σε μια επιλογή που μπορεί να επαληθευτεί, το διπλό των Detroit Pistons απέναντι στους LA Lakers. Τα «πιστόνια» ηττήθκαν «στο νήμα» χθές βράδυ από τους Clippers αλλά απόψε θα αντιμετωπίσουν έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο. Στο 1.57 η απλή νίκη στο 1.90 με (-3.5).

Για ότι νεότερο προκύψει τα λέμε από Facebook. Να στε καλά

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΚλασσικό Παραδοσιακό Ντέρμπι
Avatar
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.