Καλησπέρα μάγκες. Σάββατο σήμερα αλλά χωρίς έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον αφού τα φώτα έχουνε τραβήξει πάνω τους τα μπαράζ των εθνικών ομάδων, για την πρόκριση στην τελική φάση του Εuro.

Mε αυτό θα ασχοληθώ και εγώ καθώς δεν αξίζει να κάνουμε  τους ¨ήρωες¨ με άλλα παιχνίδια.Θα επικεντρώθω σε ένα μόνο παιχίδι, καθώς μου έχει κάνει το ¨κλίκ¨ απο την πρώτη στιγμή που το είδα. Αναφέρομαι στην αναμέτρηση της ΣΟΥΗΔΙΑΣ με την ΔΑΝΙΑ. Το Σκανδιναβέζικο ντέρμπι θα είναι ένα παιχνίδι ¨αίμα κι΄ άμμος¨ με τους δύο αντιπάλους να καταθέτουν και την ¨ψυχή¨ τους στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν ένα σκόρ πρόκρισης. Το μάτς αυτό όμως έχει φαβορί που δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Ο Ζλάταν και η ομάδα του είναι καλύτερη ομάδα απο τους Δανούς με περισσότερες λύσεις και σαφώς ποιοτικότερους παίχτες, ειδικά απο την μέση και μπροστά. Αν συνυπολογίσουμε και την ώθηση που θα τους δώσει ο κόσμος τους, πιστέυω ότι θα κάνουνε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Στο 2.50 ο άσσος, δεν μπορώ να μην τον παίξω…..

Αυτό για σήμερα. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ…..ΣΟΥΗΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ=1

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 4/4
Επόμενο άρθρο
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..