Καλησπέρα μάγκες. Το ¨φτωχό¨ κουπόνι, μου έδωσε την δυνατότητα να ξεκουραστώ 2-3 μέρες. Σήμερα Πέμπτη, επιστρέφω δυναμικά με στόχο να βρούμε πάλι τον δρόμο για το ταμείο.

Στο ποδόσφαιρο η δράση έχει ατονίσει αρκέτα, σε αντίθεση με την μπασκέτικη που είναι έντονη. Σε δύο παιχνιδάκια θα εστιάσω από EUROLEAGUE που έχουνε πολλές πιθανότητες να επιβεβεαιωθούν. Το πρώτο μου σημείο έρχεται απο τον αγώνα ανάμεσα στην ΛΙΜΟΖ και την ΜΙΛΑΝΟ. Οι Γάλλοι ακόμα ψάχνονται και δείχνουν ότι στην διοργάνωση θα έχουν ρόλο ¨θεατή¨. Από την άλλη οι ¨Μιλανέζοι¨ βρίσκονται και αυτοι σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν έχουνε ξεκινήσει την χρονιά, όπως θα περιμένανε. Οι φιλοξενούμενοι όμως είναι σαφώς ποιοτικότεροι και εξαρτάται μόνο απο τ δικά τους χέρια αν θα πάρουν το ρόζ φύλλο αγώνα. Μέχρι και στο 1.70 το διπλό μου αρέσει

Πάμε στην Καταλονία  εκεί οπου η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ υποδέχεται την ΚΟΥΜΠΑΝ. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς οι ¨Μπλαουγκράνα”  είναι σε ανοδική πορεία. Δεν θα μπλέξω με χαντικάπ γιατί η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι καλό σύνολο και δεν θα είναι έυκολη λεία για τον Ναββάρο και την παρέα του. Θα πάω με τους πόντους και θα επιλέξω το  over 149,5 στο 1,90 , αφού προβλέπω ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό απο δύο ομάδες που το ¨μυρίζουνε¨ το τόπι.

Πάμε γερά να περάσει η δυάδα μας. Καλή επιτυχία να έχουμε…

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ…. ΛΙΜΟΖ- ΜΙΛΑΝΟ= 2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΚΟΥΜΠΑΝ= Over 149,5

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ
Επόμενο άρθροΦτου κι απ την Αρχή
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..