Καλημέρα συμπαίχτες. Άλλη μια Κυριακή ξημέρωσε, με το στοιχηματικό ¨θερμόμετρο¨ να βαράει κόκκινο. Η Κυριακή σαν μέρα μας ¨πάει¨ πιο πολύ απο το Σάββατο και γι΄αυτό θα πάμε διεξοδικά να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο.

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο άσσους, που πιστέυω οτι έχουνε πολλές πιθανότητες να επαληθευτούν. Ο πρώτος άσσος έρχεται απο τα ¨δικά¨ μας μέρη. Αναφέρομαι στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ , πού υποδέχεται την ΒΕΡΟΙΑ. Δύο ομάδες οι οποίες έχουνε στόχους παρόμοιους, που δεν είναι άλλος απο το να παραμείνουνε στην κατηγορία. Οι ¨Βοιωτοί¨ και με την βοήθεια του κόσμου τους θεωρώ οτι θα φτάσουν έυκολά η δύσκολα στην επικράτηση. Οι γηπεδούχοι άλλωστε έχουνε μάθει να δίνουνε μάτς ¨τελικούς, Ο άσσος στο 2.10 έχει στοιχηματική αξία.

Ο επόμενος άσσος έρχεται απο το ντέρμπι ¨μίσους¨ της Ρώμης. Η ΡΟΜΑ υποδέχεται την ΛΑΤΣΙΟ, σε ένα μάτς που είναι εδώ και δεκαετίες ¨αίμα κι΄ άμμος¨. Οι ¨ Τζιαλορόσι¨ κάνουνε εξαιρετική σεζόν και έιναι στα ¨πόδια¨ τους να υπερκεράσουν το εμπόδιο τών ¨Λατσιάλι¨. Θα είναι ένα παιχνίδι δυνατό, όμως η ΡΟΜΑ υπερέχει σε ποιότητα και βάθος, παράγοντες που την φέρνουν πιο κοντά στο τρίποντο .Στο 2.00 ο άσσος

Πάμε πιο ήρεμα σήμερα με τους δύο άσσους στο προσκήνιο. Καλη επιτυχία μάγκες!!!!Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς….

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ….ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ =1

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ=1

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο1 + 1
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..