Καλημέρα και καλό μήνα. Θετικό ξεκίνημα σε ότι αφορά το ΝΒΑ με 7/10 αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Το δείγμα παραμένει μικρό (3 μάτς) και δεν πρέπει να ρισκάρουμε πολύ με τόσα λίγα δεδομένα.

Κοιτάζοντας τα σημερινά παιχνίδια θα μπορόυσα να προτείνω 4 σημεία εύκολα αλλά θα προτιμήσω να ασχοληθώ αρχικά με το NFL.

Βρισκόμαστε στην 8η εβδομάδα (17 συνολικά η κανονική σεζόν) του εν λόγω πρωταθλήματος και πιστεύω ότι οι ομάδες έχουν δείξει τις προθέσεις και τις ικανότητες τους.

Θα πάμε σε 2 επιλογές και θα σας συμβούλευα να τα παίξετε ΜΟΝΑ.

NY JETS vs OAKLAND RAIDES 1 (-2.5)  1.90

CINCINNATI BENGALS vs PITTSBURGH STEELERS 1 (+1) 1.90

Η πιό λογική και safe επιλογή στο μπάσκετ είναι η νίκη των Σπέρς στη Βοστώνη.Στο 1.50 η απλή νίκης και το χάντικαπ -4,5 πόντων σε περίπτωση νίκης (1.90)είναι πολύ πιθανό να καλυφτεί.  Υπάρχούν δύο παράγοντας που ίσως λειτουργήσουν ανασταλτικά. Το μάτς είναι στις 12.30 το πρωί τοπική ώρα και δεν ξέρω αν θα είναι πιασμένα από τον ύπνο “τα γερόντια” και 2ον μου φαίνεται πολύ απλό να περάσει αυτό το σημείο και φοβάμαι μην πέσω σε παγίδα.  Αξίζει ένα bet η νίκη όμως πολύ απλά γιατί ισχύει το εξής.  Δύση>Ανατολή

Καλή μας επιτυχία. Όσοι παίζετε μονά σε βάθος χρόνου δεν θα χάνετε.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
Επόμενο άρθροΣυνέχεια με Προσοχή
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.