Καλημέρα σας. Καλά πήγαμε χτές αλλά ζητούμενο είναι η διάρκεια γι’ αυτό και σήμερα πρέπει να έιμαστε αρκετά προσεχτικοί. Μικρό κουπόνι με περιορισμένες επιλογές σήμερα, πάμε να δούμε τι ξεχώρισα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Οι φιλοξενούμενοι αν συνεχίσουν να προσεγγίζουν τα παιχνίδια όπως κάνουν μέχρι τώρα το over (1.85)  θα βρίσκεται μόνιμα στις επιλογές μου. Οι γηπεδούχοι έχουν τους παίχτες και την εμπειρία να κερδίσουν (1.57) εύκολα αυτό το παιχνίδι αρκεί να μην μπούν χαλαροί. Όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να ψάξει και τον συνδυασμό στο 2.30

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Μεσοβδόμαδα η Φέφενορντ απέκλεισε τον Άγιαξ στο κύπελλο την ίδια ώρα που οι δυό τους συγκατοικούσαν στη κορυφή της Έρεντιβίζιε με 25 βαθμούς. Οι γηπεδούοχοι δεν έχουν κάνει ακόμα νίκη εντός (0-4-1) και το διπλό πληρώνει καλά για να ρικσάρουμε ένα bet. (1.80)

Αργότερα θα υπάρξουν προβλέψεις και για το ΝΒΑ. Καλη επιτυχία!

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΌσα Μπούν και Όσα Έρθουν
Επόμενο άρθρο3 επιλογές στο 1.90
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.