Kαλημέρα συμπαίχτες μου. Κακή η χθεσινή ημέρα. Οι ευθυνόφοβοι και οι ¨λίγοι¨ ψάχνουν να βρούνε δικαιολογίες. Οι δυνατοί κάνουν την αυτοκριτκή τους και προχωράνε. Στην ζωή άλλωστε όλα μέσα είναι και τα καλά και τα κακά, το θέμα είναι να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με τον ιδανικό τρόπο.

Κυριακή σήμερα και όπως  λέει και ο Κηλαηδόνης ¨Αρχίζουν τα μάτς, αδειάσαν οι δρόμοι¨ και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, με τόσους σημαντικούς αγώνες που είναι προγραμματισμένοι. Ξεκινάω απο Γερμανία και την αναμέτρηση της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ με την ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ. Άπο την μια οι γηπεδούχοι, σαρωτικοί συνήθως στην έδρα τους με το DNA τους εκ φύσεως επιθετικό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που είναι μέχρι τώρα ¨σάκος του μπόξ”. Χωρίς πολλά λόγια, το συνδυαστικό στοίχημα 1 και οver 2,5 όταν το βρίσκεις εώς και στο 1.60, είναι ΔΩΡΟ απο τον Άη Βασίλη δύο μήνες νωρίτερα

Συνέχεια με στύλ ιταλικό. ΜΙΛΑΝ και ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ βρίσκονται αντιμέτωπες στο ΜΕΑΤΣΑ . Οι ¨Ροσονέρι¨ έχουν ξεκινήσει όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ¨στραβά¨ και ήδη έχουνε μείνει πολύ πίσω. Οι αγώνες τους πάντως έχουν γκόλ, πράγμα που θα αναζητήσει σαφέστατα και σήμερα, καθώς η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη. Η ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ δεν θα παραταχθεί στο γήπεδο για να παίξει κατενάτσιο. Είναι ποιοτική ομάδα και ένα γκόλ μπορεί να το βρεί. Το οver 2,5 στο 2.00 με ιντριγκάρει….

Για το τέλος άφησα το ¨δικό μας” ντέρμι στην ΤΟΥΜΠΑ εκεί που ο ¨Δικέφαλος του Βορρά¨ υποδέχεται τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας και για τους δύο. Συνήθως τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ανοιχτά με φάσεις και γκόλ. Σε αυτό βοηθάει αμφότεροι, διαθέτουν παίχτες πρωτοκλασσάτους μπροστά που μπορούν να κάνουν ζημία στις αντιπαλές άμυνες. Αντίθετα στην άμυνα την ¨χαλάνε την μπουγάδα¨ αφού πολλές φορές χορέυουν ¨τσάμικα¨ και δέχονται αστεία γκόλ. Στο 2.30 το οver 2,5 είναι πρόκληση και ας λήξει και 0-0….

Αυτά μάγκες. Είπαμε, δεν μασάμε και προχωράμεεεεεεε

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ… ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΡΓΚ= 1 κ οver 2,5

ΜΙΛΑΝ -ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ= οver 2,5

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ= οver 2,5

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔιπλά με απόδοση 2.20+
Επόμενο άρθροNBA OPENING NIGHT
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..