Καλημέρα μαχητές. Η χθεσινή ημέρα κύλησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, καθώς μέσα απο αυτήν την στήλη περάσαμε το 100% των προβλέψεων μας. Και τα δύο ματσάκια μας επιβεβαίωσαν θριαμβευτικά και πήγαμε ένα «ξεκούραστο» ταμείο. Όπως έχω ξαναπεί όμως η «μπάλα κάτω» καθώς στόχος μας είναι η διάρκεια και όχι τα «πυροτεχνήματα».

Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια, μόνο ένα παιχνίδι μου έδωσε κίνητρο να το μελετήσω. Αναφέρομαι στο παιχνίδι ανάμεσα στο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ και την ΑΥΣΤΡΙΑ. Ένα μάτς κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους, καθώς θέλουνε οπωσδήποτε τούς τρείς πόντους, ώστε να παλέψουν ώς το τέλος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κάνουν εκπληκτικά προκριματικά, είναι πρωτοπόροι του ομίλου και έχουνε περάσει «περίπατο» στην τελική φάση. Τρέχουν ενα τρομερό σερί 7 συνεχόμενων νικών, ενώ σκοράρουν λες και «πίνουν νερό» εδώ και 17 συνεχόμενα παιχνίδια. Θεωρώ πως δεν πρόκειται σε καμία περιπτωση να χαριστούν» στους γηπεδούχους. Δεν βλέπω τον τρόπο που δεν θα μαζέψουν την μπάλα από τα δύχτια τους οι δύο πορτιέρο. G/G στο 1.90 ±

Αυτά και για σήμερα φιλαράκια μου. Προτίμησα να «δώσω» μόνο ένα σημέιο που έχει κάλες πιθανότητες, παρά να σας γράφω και για άλλα μάτς «περί ανέμων και υδάτων».

Εν συντομία..ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ=G/G

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ
Επόμενο άρθροΤζέκο, Τζέκο Είσαι Εδώ;
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..