Καλησπέρα μάγκες, αν εξαιρέσουμε την ¨αυτοκτονία¨ της ΣΑΣΟΥΟΛΟ τα άλλα δύο μας σημεία περάσανε σχετικά άνετα. Δευτέρα σήμερα, με μικρό κουπόνι αλλά με κάποιες αναμετρήσεις που θεωρώ οτι έχουνε στοιχηματικό ενδιαφέρον. Γνώμη μου είναι οτι σήμερα είναι για μετρημένο ποντάρισμα, σάν ¨αποθεραπεία¨ απο το δύσκολο ΣαββατοΚύριακο¨

Τέρμα όμως με τις φλυαρίες και πάμε να δόυμε δυο παιχνίδια που θα μας κάνουν λιγότερο βαρετή, την ¨φτωχή¨ ποδοσφαιρικά Δευτέρα. Το πρώτο παιχνίδι έρχεται απο την Ελλάδα και την Football League εκεί όπου στα Χανιά  η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ. Οι δύο ομάδες θεωρώ οτι είναι απο τις ποιοτικότερες της κατηγορίας με δυνατά ρόστερ και θα είναι απο τις ομάδες που θα ¨παλέψουν για την άνοδο. Περιμένω να δούμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι  και αν λάβουμε υπόψιν,  οτι είναι το ξεκίνημα της χρονιάς, θα κατέβουν πιο επιφυλακτικές, χωρίς την πρόθεση να ρισκάρουν .Το να  πάρουνε απο ένα βαθμό, δεν θα ¨χαλάσει¨ καμία απο τις δύο. Η ισοπαλία σε τιμές όπως 3.00 (Οπαπ) και 3.10 (Διαδίκτυο) αποτελεί επιλογή.

H άλλη μου επιλογή, έρχεται απο την δέυτερη κατηγορία της Γαλλίας εκεί οπου Η ΤΟΥΡ υποδέχεται την ΝΤΙΖΟΝ, δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν επιθετικές αρετές, η ΝΤΙΖΟΝ (πρωτοπόρος του πρωταθλήματος) θα έχει μια σημαντική απουσία,  αφου θα απουσιάζει ο στόπερ Ζυλιέν. Θεωρώ δύσκολο να μήν δούμε τουλάχιστον ένα τέρμα και απο τίς δύο ομάδες και το G/G στο 1.88 μου κάνει το ¨κλίκ¨.

Αυτά και για σήμερα, επαναλαμβάνω η σημερινή μέρα δεν είναι για μεγάλα bet, αλλά για να περάσουμε ευχάριστα το απογευμά μας. Καλή επιτυχία να έχετε και να κλείσει η εβδομάδα όπως πρέπει. Τούς αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς

 

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ…..  ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΟΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ= Χ

ΤΟΥΡ-ΝΤΙΖΟΝ=G/G

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο24 και σήμερα
Επόμενο άρθροΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ SMALL FORWARD
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, η «καψούρα» που είχε με την μπάλα αγιάτρευτη. Όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του μαθαίνανε ποδήλατο, εκείνος έβαζε το ποδήλατο για δοκάρι και προσπαθούσε να κρεμάσει τον «φανταστικό» τερματοφύλακα. Τα απογέυματα χρησιμοποιούσε τον σκουπιδοτενεκέ για καλάθι και πέταγε μέσα μέχρι και τα μαξιλάρια, σαν ένας άλλος Reggie Miller. Αυτός ο «μουρλός τύπος», ο Νάσος ο «οβεράκιας» ήρθε στον Amerikano για να μείνει και να κάνει όλες τις κακίες «κασσανδρες» να λυσσάξουν από το κακό τους. Σκοπός του να μοιράσει σε εσάς τα αδέρφια του και συναγωνιστές του, κέρδη και λιγο γέλιο ρε παιδάκι μου..