Παρακολουθήσαμε προ ολίγου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην ομάδα των Σκοπίων ή του Π.Γ.Δ.Μ. αν προτιμάτε. Με εξέπλξε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στις εξέδρες οι αντίπαλοι μας κρατούσαν κασκόλ της Μακεδονίας.

Μακεδόνες βλέπετε, είναι ο Νίκος Ζήσης και ο Κώστας Σλούκας που γεννήθηκαν αμφότεροι στην Θεσσαλονίκη. Τι δουλειά έχουν οι αντίπαλοι με αυτά τα κασκόλ αναρωτήθηκα?

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Εθνική μας έκανε απλά το καθήκον της κερδίζοντας ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο με τον έναν η τον άλλον τρόπο εν τέλει θα λύγιζε. Σίγουρα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της όμως τηρουμένων των αναλογιών (πρεμιέρα) έδωσε ενθαρρύντικα μηνύματα για την συνέχεια. Η ομάδα ενώ θα έπρεπε να έχει «τελειώσει» το ματς απο νωρίς και από την στιγμή που δεν επιχείρησε τα σούτ πίσω απο την γραμμή των 6,75 όφειλε να ακουμπήσει τη μπάλα στο καλάθι για να βρεί λύσεις. Οι ψηλοί ήταν συνεπέις στην επίθεση και παρά την αντίσταση των Σκοπιανών η διαφορά ξέφυγε στο 4ο δεκάλεπτο όταν και έσφυξε η άμυνά μας.

Η ομάδα αναμένεται να δείξει την δυναμική της απέναντι στην Κροατία που είναι και ο βάσικος μας αντίπαλος για την πρωτιά του ομίλου. Μέχρι τότε, αυτό που προέχει είναι να δέσουν οι παίχτες μεταξύ τους και να βρούν ο καθένας τον ρόλο του στην ομάδα. Το ταλέντο περρισεύει και η «χημεία» θα είναι καταλυτικός παράγοντας στον δρόμο προς το μετάλλιο.

Υ.Γ.1 Συγχαρητήρια στον ΑΝΤ1 και στον ΟΤΕ που «έσβησαν» απο τις οθόνες μας τα αρχικά MKD.

Υ.Γ.2 Αναμφίβολα το μάτς της αγωνιστικής ήταν το Ισπανία-Σερβία. Την παράσταση κατά τη δική μου γνώμη έκλεψε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ο οποίος έχει όλο το πακέτο για να διαπρέψει στο ΝΒΑ. Ίδωμεν…

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης και τα ερωτηματικά.
Επόμενο άρθροΤαμείο Μετά τη διακοπή!
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.