Καλησπέρα σε όλους.

Ως γνωστόν στοίχημα και οπαδισμός δεν πάνε μαζί.  Μέ όλο το σεβασμό στον σύλλογο από το Περιστέρι και τις καταπληκτικές εμφανίσεις απέναντι στην ΑΙΚ η σημερινή επιλογή θα είναι το 2πλό της Φενέρ που προσφέρεται στον ΟΠΑΠ σε απόδοση 1.95.

Επιλογή με αρκετή δόση ρίσκου καθώς οι φιλοξενούμενοι έκανα μια φάση για γκόλ σε 2 αναμετρήσεις με τη Σαχτάρ, οι νέοι αστέρες δεν δείχνουν να έχουν δέσει ακόμα και με την πίεση να έχει αυξηθεί μόνο εύκολο έργο δεν αναμένεται να έχουν. Ο Φαν Πέρσι αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την Εσκίσεσπορ και δεν αναμένεται στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ατρόμητος απο την άλλη θα τα παίξει όλα για όλα καθώς δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Ναπολεόνι και Μαρσελίνιο δείχνουν σε καλή κατάσταση.

Φίλες και φίλοι στα δικά μου μάτια σήμερα το ματς είναι το Περιστέρι απέναντι σε ένα χωρό εκατομμυρίων. Δε μπορώ πάρα να επιλέξω διπλο.

Με σεβασμό

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGlory, Glory…
Επόμενο άρθροΗΡΑ ΟΛΕ, ΗΡΑ ΟΛΕ..
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.