Καλήμερα και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες. Αν και δεν είναι ελληνικό χριστιανικό έθιμο ο τζόγος τον δεκαπενταύγουστο εμείς οφείλουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στα διεθνή πρωταθλήματα και να «χτυπάμε» όταν παρουσιάζονται ευκαιρίες.

Ευκαιρία λοιπόν θεωρώ το διπλό της Λυών στην έδρα της Γκινγκάμπ. Οι δευτεραθλητές Γαλλίας είναι κατα τη γνώμη μου η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους αστέρες της Παρί και να διεκδηκήσει υπό όρους το πρωτάθλημα. Μετά το 0-0 την 1η αγωνίστικη οι «λιονέ» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή

Επομένως, το 1.90 στον ΟΠΑΠ και 2.10+ στις ξένες εταιρίες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η Γκινγκάμπ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα και παρ’ όλο που τερμάτησε στην 10η θέση την περυσινή σεζόν, ξεκίνησε με 7 ήττες στα πρώτα 9 μάτς.

Η σημερινή μέρα είναι γιορτή για όλους. Ας προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε με συγγενείς και φίλους λοιπόν και παράλληλα να διπλασιάσουμε το ποντάρισμα μας.

Ο Αμερικάνος.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροYou’ll never be(t) alone!
Επόμενο άρθροΕπιλογές με Γκολ!
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.