Καλημέρα φίλες και φίλοι. Πέρασε εύκολα το όβερ της Τσέλσι χτές απο ημίχρονο. Συνεχίζουμε επιφυλακτικά και προσεκτικά με ισόποσα πονταρίσματα.

Πρώτη επιλογή μας είναι το διπλό της Λίβερπουλ το οποιο προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στη bet365.gr αλλά και στο πολυ ικανοποιητικό  2.05 στον ΟΠΑΠ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ενισχυθεί αρκετά και  παρά την αρνητική παράδοση που έχει στις πρεμιέρες θεωρώ ότι το σημειο αυτό εχει πολλές πιθανότητες να περάσει και πληρώνει ικανοποιητικά.

Επόμενη και τελευταία επιλογη το διπλό της Βασιλείας στην έδρα της Λουκέρνης(2.25 stoiximan.gr) και 2.05 στον ΟΠΑΠ.Παραδοσιακή δύναμη η Βασιλεία δεν πιστεύω οτι θα δυσκολευτεί.

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι κρατάμε μόνο αυτά τα 2 παιχνίδια καθώς μας περιμένει μια μεγαλη χρονία και καλούμαστε να μαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί μέχρι να μαθούμε καλύτερα τα ατού και τις αδυναμίες των ομάδων.

Καλό ΣΚ και καλά μπάνια.

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑρχή με τους Πρωταθλητές
Επόμενο άρθροΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.
  • dserel

    test comment

    • George Webflow

      Test Reply