Καλημέρα φίλες και φίλοι. Πρώτο σοβαρό κουπόνι για τη φετινή χρονιά με 393 ματς καθώς ξεκινάνε όλα τα πρωταθληματα στην Αγγλία. Επιπλέον υπάρχει και αυλαία στην 1η Γαλλίας. Η αλήθεια ειναι οτι θέλει προσοχή στην αρχή καθώς υπάρχουν πολλα ερωτηματικά ακόμα.

Το μονάδικο σημείο που ξεχώρια στο σημερινό κουπόνι ειναι το όβερ στο ΤΣΕΛΣΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ το οποίο στην bet365.gr πληρώνει 1,80 φορές το ποντάρισμα μας.

Οι πρωταθλητές αγγλίας διατήρησαν τον κορμό του περυσινού ρόστερ  που κέρδισε το πρωτάθλημα εύκολα παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο άνα διαστήματα. Η Σουόνσι από την άλλη, δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί πίσω και αναμένεται να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.

Ένα και καλό για σήμερα. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά για να χτίσουμε τη φετινή μπάνκα.

Με εκτίμηση

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Επόμενο άρθροYou’ll never be(t) alone!
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.